diumenge, 18 de gener del 2015

Al barri de La Ribera / cruïlla carrers Pou de la Figuera amb Montanyans


Matí de bon sol, fred i accidentat per un indigent borratxo que es ficava de males maneres amb tot Déu que passava per la placeta. Jo, abans que es fixés en mí, sigui per "admirar" a l'artista, sigui per insultar-lo, vaig fer una retirada estratègica tot esperant que el pobre home marxés... cosa que va fer després de seguir cridant i de donar puntades de peu a unes bicicletes aparcades del "Bicing". Total, que vaig optar per fer un dibuix pluma i, a casa, l'he colorejat. Apart de l'anècdota, un bon matí amb els amics pintors.

Exclusivamente para Eduardo.

6 comentaris:

  1. Nota : Les bicicletes del "bicing" no són les que es veuen en el dibuix. Jo, a uns 15 metres d'on pintava, hi tenia l'aparcament... i el borratxo era on guardava les seves pertinences i des d'on "enviava salutacions" a la gent que passejava.

    ResponElimina
  2. Antoni; como siempre te luces con esas bonitas acuarelas. Me resulta muy dificultoso leer ese tamaño de letra. Un abrazo

    ResponElimina
  3. Pues teniendo en cuenta todas las aventuras que te han supuesto pintar esta acuarela, el resultado es más que notable. Enhorabuena!!!!

    ResponElimina
  4. Estupenda Antoni est un mestre captan tot l'entorn amb un excelent dibuix.

    ResponElimina
  5. Mr. Magoo, dixit: Muy amable de tu parte!

    ResponElimina
  6. M'agrada molt la feina que has fet i el tema escollit. Felicitats.

    ResponElimina